Bancuri cu Bula

   Bancuri rares
577.  *    Bula merge la scoala cu bicicleta.il intreaba colegi: Cu ce ai venit bula la scoala? Cu biciclete...voi?
toti zic cu audi,bmw,ford,jaguar.
in cealalta zi merge la maicasa si ii zice:
-Mama toti colegi zic ca am mers la scoala cu audi,bmw,ford,jaguar.eu cu ce sa le zic ca am mers?
-Bula draga zile ca si tu ai mers cu audi TT.
Ziua urmatoare la scoala:
-Bula cu ce ai venit la scoala?
la care bula:cu audi TT
-Da de ce ai intarziat?
-deoarece mi-o cazut lantu
   

   Bancuri Ene Emanuel Stefan
578.  *    Bula si cu un om obisnuit se intreaba: -Bai Bula care e pozitia 72? iar Bula ii raspunde:-69 cu doi martori!
   

   Bancuri cristi
579.  *    Era odata bula pe stadion.intreaba pe gigi-bai gigi tu ce cariera ai -bai ce p**a mea vrei intreabal pe lucescu nu ma lua pe mine cu dastea-si bla se duce si il intreaba pe lucescu -lucescu ce cariera ai -pai nu stii sunt poponar hai vino aicea sa ti-o trag
   

   Bancuri roberta
580.  *    bula bula bula vino ma incoa ca te mananc bula fricos se ascunde in frigider unde era si sorasa
   

   Bancuri roberte
581.  *    Era o mama cu 3 copii mama la trimis pe primul copil la magazin sa cumpere ceva copilul se intalneste cu dracu pe pod dracu ii spune :"dami bani daca nu te fac sa spui "io io io io" copilul se duce la magazin il intreaba vanzatoarea:"ce doriti?" copilul spune: "io io io io" se duce acasa il intreaba masa:"ma ai luat?" copilul spune:"io io io io" masa il inchide in dulap il trimite pe al doilea copil se intalneste cu dracu pe pod dracu ii spune:"dami bani daca nu te fac sa spui"pentru o lingura de fasole pentru o lingura de fasole" copilul se duce la magazin il intreaba vanzatoarea:"ce doriti?" copilul spune: "pentru o lingura de fasole pentru o lingura de fasole" copilul se duce acasa masa il intreaba: ma ai cumparat?" copilul spune:"pentru o lingura de fasole pentru o lingura de fasole" masa il inchide in dulap il trimite pe ultimul copil la magazin copilul se intalneste cu dracu pe pod dracu ii spune:"dami bani daca nu te fac sa spui "politist politist politist" copilul se duce la magazin il intreaba vanzatoarea:"ce doriti?" copilul spune:"politist politist politist" copilul se duce acasa il intreaba masa:"ma ai luat?" copilul spuse:"politist politist politist" masa il inchide in dulap se duce i-a la magazin se intalneste cu dragu pe pod dracu ii spune:"dami bani daca nu te calca masina in fata magazinului" femeia se duce la magazin dar o calca masina in fata magazinului vine politia,ancheta,anbulata.etc. si politistul ajunge si la casa la ea ii gaseste pe copii ei el ii intreaba:"ma cine a omorato pe mama voastra?" "io io oi" "pentru ci ma?" "pentru o lingura de fasole pentru o lingura de fasole" "da cine ma gredeti voi pe mine?" "politist politist politist"
   

   Bancuri sergiu_00
582.  *    Bula in prima zi de scoala
Invatatoarea intreaba:
-cine stie sa numere pana la 10 ii dau nota zece
Bula ridica mana
-Zi Bula
-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
-Bravo Bula,da mai departe sti
-AS,JUVETE,DAMA,POP
   

 

 


   Bancuri claudia
583.  *    Erau odata trei oameni:tiganu romanu si bula.Si imaparatul a zis cin e va reusi sa stea 3 luni intr-o camera izolata cu porcu basinos i-o voi da pe fiica mea si jumatate din averea mea. Se duce bula sta o zi daou tei si iese:puuuuuuuuu ce porc basinos.Se duce romanu sta o saptamana doua trei saptamani si iesi:puuuuuuuuuu ce porc basinos.Se fuce tiganu sta o luna doua trei luni si iese porcu:puuuuuuuuuu ce tigan basinos...:p
   

   Bancuri alex11pp
584.  *    Bula merge cu mama lui la oras.Bula se uita intr-o vitrina shi vede un pitic de ciocolata.Convingando pe mama lui sa il cumpere Bula merge acasa si il pune sub perna dupa care se culca.Cand se trezeste incepe sa strige:
Mama piticul so cacat si o fugit!!!!!
   

   Bancuri nikoleta cranga
585.  *    bula tragea o funie dupa el. vecinu-su il intreaba:bai bula da de ce tragi funia aia dupa tine? la care bula ii zice :da ce ....vrei s-o imping?
   

   Bancuri Roby
586.  *    Sora lu` bula pe ciclu!Mami,mami,uite ce am aici?Masa:nu stiu dute la tac`tu sa-ti zica.Merge asta la tac`su si zice:tati,tati,ce am aici??Tac`su:nu stiu dute la bula ce el tre sa stie.Merge asta la bula ii arata la care o ia bula de mana p-asta si zice:mami,mami,uite proasta asta si-a taiat p*la!=))
   

   Bancuri alinutza^_^
587.  *    La ora de logica,profesoara se supara pe elevi si zise:"cine se considera prost sa se ridice in picioare".Trece putin timp si se ridica bula, la care profesoara... Bula de ce crezi ca esti prost?La care Bula:pai nu vroiam sa fiti numai dumneavoastra in picioare =)):)
   

   Bancuri bianca
588.  *    tata lu bula bate la usa dormitorului in care se afla bula cu sora-sa.ce face-ti acolo? dragoste,striga ei speriati. bine,am crezut ca fumati. dupa ceva timp iasa sora lu bula si zice:faci dragoste mai bine ca tata!!!! stiu,si mama mia zis.
   


Mai multe Bancuri cu Bula:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48   49   50 51




 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Cu Bula Amuzante, Bancuri Cu Bula Scurte 2020, Bancuri Cu Bula La Scoala, Bancuri Cu Bula Si Strula

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Cu Bula Cu Prostii, Bancuri Cu Bula Vechi 2018, Bancuri Cu Bula La Biserica, Bancuri Cu Bula La Magazin, Bancuri Cu Bula De Citit 2019, Bancuri Cu Bula Lungi, Bancuri Cu Bula 2021