Bancuri cu Bula

   Bancuri Dan
445.  *    Era prima zi de scoala doamna invatatoare ii intreaba pe elevi cu ce au venit ei spuneau cu limuzine, gipuri,bemveuri si mercedese Bula a zis cu bicicleta. A doua zi iar i intreaba si au zis tot la fel doamna il intreaba pe bula cu ce a venit si bula a spus cu BMV . Doamna la initrebat de ce a intarziat si bula a spus ca ia cazut lantul.
   

   Bancuri mindrilas
446.  *    Odata bula s-a dus in camera la tacsu si tacsu isi facea laba.Bula caurios il intreaba ce face acolo ,tacasu neavand ce sa i zica i-a spus ca face ratza in sus ratza in jos .Bula se duce in camera lui isi face si el laba si cand intra tacsu in camera pe pereti ea sange si fum la care tacsu il intreaba:
tata:ma bula da ce e cu sangele asta si cu fumu asta??
bula:Pai tata am facut si yo ratza is susu ratza is jos ma scuipat in ochi si i-am taiat capu si i-am dat foc la par
   

   Bancuri Matei
447.  *    Bula se duce bucuros la taicasu'.
Bula: Tata,tata mi-am inceput viata s*xuala !
Tata:Aaaaa! i-a loc fiule s-a vorbim.
Bula:Nu pot ma doare curul :((
   

   Bancuri Toma Matei
448.  *    Odata, la scoala invatatoarea spune elevilor ca maine va veni in ispectie Hitler,si trebuie sa invatati o poezie iar cand pun eu mana pe fata strigati toti "HITLER"!!!.
Bula s-a dus acasa si a invatat o poezie. A doua zi cand a venit inspectia , invatatoare a intrebat copii cine vrea sa spuna o poezie.Bula a ridicat mana iar invatatoarea l-a pus sa recite poezia.Bula recita:"Are mama 3 catei cine ii f*te in cur pe ei?".Invatatoarea si-a pus mainile pe fata de rusine iar copiii au strigat :"HITLER,HITLER"
   

   Bancuri geuku
449.  *    _cik era bula capitan..
aflase din diverse surse ca nevastasa il inseala cu cineva din plutonul lui..seara se apuca se ii bage lu nevastasa o lama in p..da,a doua zi la apel isi scoase toti soldati in fata..sa se dezbrace.. sa uitat la toti si erau taiati la *ula ajunge la ultimul si il intreaba..
_ma tu dc nu esti taiat(la care soldatul ras...
_am fost mai smecher,am dat limbi
   

   Bancuri ana-matia
450.  *    mama:
-bula dute la nenea dan la macelarie si vezi daca are picioare de vaca.
-am inteles.

dupa 3 minute bula se intoarce.
-ai cumparat?intreaba mama

-n-am putut sa vad daca are ca era incaltat
   

 

 


   Bancuri ana-matia
451.  *    tata ii spune lu bula sa se duca la magazin si sa cumpere sapun.

pana la magazim bula uita ce trebuia sa cumpere asa ca ii zisa vanzatoareu:
-datimi un de ala
-de care de ala?
-un de ala.

-ma bula de care de ala?
-un din ala care face mama farta-farta la chiloti.
   

   Bancuri Dodytza
452.  *    Era odata bula la scoala.Doamna invatatoare ii intreaba cati pepeni pot sa duca.Doamna zice ca Doi.Unul zice o fata.Doi zice un baiat,si ajunge la bula tocmai atunci intrase si pe usa directorul scolii.Doamna il intreaba pe bula cati pepeni poate sa duca si el zice ca 5.Doamna se mira si ii zise domnului director,acesta il intreba pe bula cum?Bula:Unul intr-o mana altu in alta mana unu de codita in gura si o iau si pe doamna invatatoare in scula.
   

   Bancuri puma
453.  *    Era Bula la scoala si profesoara il intreaba pe Bula o iubesti pe maicata? iar bula nu, de ce?ca ma bate dar pe taicatu, nu ca ma bate si el,da pe cine iubesti tu bula cel mai mult pe steaua ca nu bate pe nimeni:))=))
   

   Bancuri smekeru_bik
454.  *    Instructorul le aminteste parasutistilor sa nu traga de declansatorul parasutei decat dupa ce numara pana la 9.Bula a sarit primul din grup ,iar Trula ultimul.La un moment dat , Trula trecu in viteza pe langa Bula care cobora linistit cu parasuta si striga :
-Bulaaaa , spunemi repede ce vine dupa 7 pana nu mor placintit!!!
   

   Bancuri popa denisa gabriele
455.  *    Odata Basescu trebuia sa vina la scoala cu Directoru si Bula o zis catre un coleg unde sa se cace si colegul o spus ca in colt si so cacat in colt apoi cand so asejat in banca profesoara o zis sa strige Basescu,Basescu cand vine si o venit Directorul cu Basescu si Directoru o zis puuu cine so cacat aici? si copii o inceput sa strige Basescu ,Basescu!!!
   

   Bancuri Alexandra Varga
456.  *    Bula Strula si Da s-au urcat pe un magazi .Bula si Strula au coborat . Cine a mai ramas ?
   


Mai multe Bancuri cu Bula:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37   38   39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Cu Bula Amuzante, Bancuri Cu Bula Scurte 2020, Bancuri Cu Bula La Scoala, Bancuri Cu Bula Si Strula

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Cu Bula Cu Prostii, Bancuri Cu Bula Vechi 2018, Bancuri Cu Bula La Biserica, Bancuri Cu Bula La Magazin, Bancuri Cu Bula De Citit 2019, Bancuri Cu Bula Lungi, Bancuri Cu Bula 2021