Bancuri cu Bula

   Bancuri RobyyBoy
421.  *    Merge Bula cu trenu si vine controloru ....
-Biletu sau te dau jos!!
Bula fuge si ajunge in capatu trenului sare si controlori sar dupa el ...il bat si dupaia Bula :
-Da mati batut degeaba ca am bilet:))
   

   Bancuri RobyyBoy
422.  *    merge Bula la scoala si nu vine profesoara si in ziua aceia trebuia sa primeasca salaru.
-Cine stie unde sta doamna profesoara??
- Eu ....zice Bula
Merge ajunge la profesoara akasa... suna la usa ...profesoara fakea baie si cand iesi isi ia doar un prosop pe cap......iese se uita prin vizor...Bula prin gaura de la cheie.
-Ma cretule ii cineva akasa=))))
   

   Bancuri andreea tg-jiu
423.  *    intr-o zi mama lui bula il trimite pe acesta sa cumpere zahar,tort si orez. mama lui ii da niste sfaturi:
-daca vede un bolova sa il dea la o parte sa nu il striveasca
-daca vede o catea sa-i dea paine ca sa nul muste
Pornind la drum Bula intalneste bolovanul si asteptand sriga o data tare: bolovane,date la o parte k dak nu vin peste tine ......
Dupa un timp se intalneste cu cateaua si enervandu-se si mai tare bula k un glas de manie ii zice k dak nu se da la o parte o musca.
In final ajungand la destinatie. akolo vanzatoare era o domnisoara cu o fusta mini.la care Bula saliva.vanzatoarea il intreaba ce doreste si prelungind de timp reuseste sa vada ce see afla sub fusta aia mini....la un timp ii zice k ii da toti banii dak vrea sa se culce k el. ea acceptand se duk sub masina. Tatal lui bula trecand pe akolo il intreaba ce face. bula raspunde cu mandrie: repar masina tata:)))).
   

   Bancuri sorin
424.  *    In desertul sahara,Bula merge rupt de sete si de foame,cand vede in fata o masinarei.Se apropie si citeste:"introduce-ti 1$ in locasul acesta si bagativa pen**ul in orificiul indicat.Va garantam ca veti simti o senzatie minunata." Bula se scotoceste prin buzunare si gaseste 25 centi.Ii baga,isi baga pen**ul si asteapta...Dupa 3 sec. Bula tipa de nu mai poate...Pe ecran scrie:"pentru 25 centi ascutim creioane"
   

   Bancuri Vladimir Antonov
425.  *    Zice bula: Putem face baie cu o dearee in noi.
Unu zice: Cum?
Bula: Doar daca ai destula in tine. :))
   

   Bancuri robi filimon
426.  *    Mere bula la magazin zice aveti pompoane nu avem pompoane doar bomboane mere a doua zi aveti pompoane nu avem doar bomboane mere a treia zi aveti pompoane dar pe tine cum te cheama fiule pul*:))
   

 

 


   Bancuri boda
427.  *    bula se plimba pe bicicleta si l in treba pe popa mai faci parinte laba la care popa ii raspunse ...doar cand esti tu prin preajma
   

   Bancuri Agache Andrei
428.  *    La ora de Religie, Bula aude ca toti copiii sunt facuti din pamant.Ajuns acasa el il intreaba pa tatal sau:tata, e adevarat ca toti copiii sunt facuti din pamant? La care tatal ii raspunde:poti baga o roaba de pamant la mata in p***a, dar daca nu bagi un darap de p**a nu iese nimic.
   

   Bancuri Bianca
429.  *    Intr-o zi Bula se duce la razboi si moare .. nimeni nu stie cum sa-i spuna sotiei lui Bula ca acesta a dat coltu,dar intr-o zi Strula este hotarat sa mearga la aceasta si ii spune :
- Buna
- Buna
- Stii,Bula era un baiat caruia ii treceau multe prin minte dar stii ce i-a trecut intr-o zi?
- Ce???
-Un glont!
   

   Bancuri Mast3r
430.  *    era bula la sc ji si-o uitat caietu' akasa ji trebuia sa zica sa moara mama k sa il creada profa ji o zis ji knd o ajuns akasa o murit a doua zi sa moara sormea ji o murit ji aia ji a treia zi sa moara tata ji knd ajunge akasa zice tasu poi ma spanzur ji yo k mata ,sorta ji vecinu' de la trei o murit:))
   

   Bancuri Mast3r
431.  *    Era odat Bula la sc ji si-o uitat caietu' akasa ji k sa-l ierte profa trebuia sa spuna "sa moara mama" se duce Bula akasa ji masa era moarta ,a doua zi trebuia sa zica "sa moara sormea"ji o murit ji sorsa, a treia zi trebuia sa zica"sa moara tata"ji ajunge akasa ji-l vede pe tasu' k pleak ji il intreaba "Unde pleci?"ji ii zice tasu' poi mata o murit sorta o murit vecinu' de la tei o murit ma duk sa ma spanzur ji yo:))
   

   Bancuri bobo_daredavil
432.  *    Bula era intr-un razboi cu nemtii.El se ascunde intr-o fantana,neamtu il urmeaza.La care neamtu striga:E Cinevaa acoloooo!!!Bula face pe ecoul:E Cinevaa acolooo!!
Neamtu:Mai bine ma duc in padurice
Bula: Mai bine ma duc in padurice
Neamtu:Ia sa arunc yo o grenada
Bula:Mai bine te duci in padurice!!
   


Mai multe Bancuri cu Bula:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35   36   37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Cu Bula Amuzante, Bancuri Cu Bula Scurte 2020, Bancuri Cu Bula La Scoala, Bancuri Cu Bula Si Strula

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Cu Bula Cu Prostii, Bancuri Cu Bula Vechi 2018, Bancuri Cu Bula La Biserica, Bancuri Cu Bula La Magazin, Bancuri Cu Bula De Citit 2019, Bancuri Cu Bula Lungi, Bancuri Cu Bula 2021