Bancuri Noi

   Bancuri denis & cristian
687.  *    O furnica se plimba prin grajd pana cand vaca se balega pe ea.
Dupa doua ore iese furnica obosita,si zice:
-Vai de mine...m-a nimerit fix in ochi!!!
   

   Bancuri P!nky
688.  *    un tip intr-un bar vede o super tipa care i-a taiat respiratia. se fastaceste, se gandeste cum sa faca ca sa o abordeze, insa isi da seama ca este prea timid. la un moment dat, tipa merge la toaleta. tipul isi face curaj, se ridica si o asteapta in fatza usii de la baie. Cand aceasta iese, tipul, cu un aer macho: "buna, iubito, te-ai c*c*t?"
   

   Bancuri razvy
689.  *    Doi purici merg pe o motocicleta.Unu ii spune altuia:-opreste putin k mi`a intrat o musk`n ochi.
   

 

 


   Bancuri raullllll
690.  *    Inainte sa moara un barbat ii lasa sotiei banii de inmormontare. ea strica toti bani iar cand moare barbatul nu are bani sal ingroape,il imbraca in tenis si in trening si il pune in sicriu:
Ea:unde te duci tu ??????
El:la fotbal f..uti morti mati///
   

   Bancuri baby_blue
691.  *    o batrana isi cumpara un papagal.Plecand cu trenu spre casa, a sco capul pe geamul trenului.calatorul din acelasi compartiment cu batrana, a scos si el capul pe geam.Afara bura un pic de ploaie...:ce p**a, ploua? mai incolo un taran cu o vaca trantita jos, la care el:f**** ca se scoala! cu capul pe geam era sa se loveasca de niste crengi....daca nu feream capu' beleam p**a! batrana ajunsa acasa.Vine popa si arunca cu aiasma, la care papagalul:ce p**a mea, ploua? apoi batrana, auzind asa cuvinte, a lesinat.La care papagalul:f**** ca se scoala! popa arunca cu sfesnicul dupa pasare la care papagalul:daca nu feream capu beleam p**a!
   

   Bancuri baby_blue
692.  *    la inchisoare la aujwit, intra gardianul: "Baieti, azi se schimba lenjeria...ieeee......intre voi....oooooo!!!Iar intra gardianul :"Azi aveti concert......ieeeee......canta hans la mitraliera....oooooo!!!!
   

   Bancuri jkh
693.  *    sti anecdotul cu masina rosie
nustiu da culoarea imi place
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019