Bancuri Noi

   Bancuri Ywy
624.  *    Trei Broashte p un lac:
Prima zice:
-Oac!
A doua zice :
-Oac Oac!
A treia scoate un pistol shi o impushca p a doua:shtia prea multe!
   

   Bancuri Yuly;)
625.  *    Dupa o cina selecta la niste cunoscuti, sotia ii spune sotului:
-Dragule, nu ti-a fost rusine sa te duci de cinci ori cu farfuria dupa mancare?
-Nu, draga! De fiecare data spuneam ca este pentru tine.
   

   Bancuri Tocilaru` tarii
626.  *    Este timpul ca elevii clasei a opta sa dea teza la matematica.
Dupa verificarea tezelor profesorul spune notele fiecaruia.
Ajunge la o banca in care erau doi baieti: un elev silitor si un golan care nu invata deloc.
Profesorul ii spune golanului:
-Antonio, care-i concluzia? Tu ai avut o nota si o lucrare foarte buna, ca si colegul tau silitor din banca. Lucrarile au fost identice!! Pana la urma care-i concluzia?
-Domnule profesor... Concluzia este ca amandoua lucrari au fost foarte bune!!!
   

 

 


   Bancuri catalina
627.  *    Intr-o zi la scoala intr-o clasa copii aveau ora d biologie. In acea zi ei studiau un cadavru-FEMEIA. Profesorul le spune: -Vedeti copii aceasta este o tata, pak! o taie, o arunk. -Vedeti copii acesta e un picior,pak! il taie , il arunk. -Vedeti copii aceasta e o mana, pak! o taie, o arunk. -Vedeti copii aceasta este o pasarik, pak! o taie, o arunk. pasarik se loveste d geam si cade afara p trotuar, in timpul ala p acolo treceau 2 homos*xuali. unul dintre ei zice:
-Uite o pasarik! la kre celalalt:
-Omoar-o!omoar-o!
   

   Bancuri Nicoara Vlad
628.  *    Intr-o zi, un tata il duce pe baiatul sau la antrenamentul de baschet. Ei mergeau cu masina (Dacia). Deodata ii depaseste un Ferari si ii clacsoniaza. atunci baiatul ii spus atatalui:
-Taticule, d-ai fum!!!
La care tatal ii spuse:
-Nu imi vine!!!
   

   Bancuri Gordan Andrada Teodora
629.  *    Un roman si un englez se plimba cu trenul.Dupa un timp romanul scoate un mar si il curata.Englezul il intreaba ce este acela: Romanul:-Acesta este un mar.Englezul:-Aaaaa,si noi avem mere dar la noi sunt mult mai mari. Dupa un timp scoate romnanul o para,si incepe sa o cojeasca.Englezul intreaba din nou ce este acela.Romanul:-Este o para.Englezul:-Aaaaa,si noi avem pere dar la noi sunt mult mai mari.Dupa un timp scoate romanul un pepene si incepe sal cojeasca.Englezul intreaba ce este acela.Romanul:-Mazare in pi***a matii!!!!
   

   Bancuri Irinel
630.  *    Mergea unu cu un Porse pe autostrada si vine unu cu o dacie din urma si se apropie da asta cu Porseul Accelereaza la maxim megea cu 350 la/h cel cu dacia se tot apropia si ajunge in dreptul celuilalt dau amandoi parbrijele jos si spune cel din Dacie:Nu stii cum se schimba Inta daua?
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019