Bancuri Noi

   Bancuri K-my
610.  *    Doi soldati iasa de la popota cu cate un sandwich mare mancand amandoi,in fata lor un caine se uita la ei,vine capitanul,"Nu vi rusine,voi mancati si cainele asta se uita la voi?De ce nu-i dati si lui?
Soldatii:El cand o f***t ne-o dat noua?
   

   Bancuri stefania
611.  *    Doua surori una de 18 ani cealanta de 10 fac pt prima oara baie .Cea mica observa ca cea mare are niste par intre piceoare .-Ce e asta dintre piceoarele tale? -Par pubian! - Si nu te deranjeaza cand faci s*x? - nu pt ca asta te face sa te simbi tine
   

   Bancuri pop girl
612.  *    Un tantar ii spune mamei sale:
- Mama, azi vreau neaparat sa merg la opera....
- La opera?In nici un caz!
- Ba eu ma duc,orice ai zice!
- Dar e mai bine sa stai acasa, pentru ca acolo e foarte periculos!
-Nu,orice ai zice eu plec!
- Bine,dar sa fii atent la aplauze...!
   

 

 


   Bancuri otto
613.  *    Un mos si o baba vro-ia sa faca s*x pentru ultima data insa deodata lumina s-a intrerupt mosu a crezut ca a cazut curentu ridicandu-se din pat baba ia spun sa nu se duca pentru ca e mai romantic pe intuneric si sa sculat baba si a inceput sa il caute pe langa perete. baba a dat de clanta de la usa:
-mosule cu stramba ai ? mosu dedu de gaurile de la priza:
-babo ce mice e......?
si deodata aparu lumina:
babo ceti velti ai in cur..............
   

   Bancuri diana
614.  *    adam si eva in rai..eva isi acoperea partile intime cu 3 frunze.intr- zi d-zeu il intreaba p adam..adame,ce astepti?la care acesta raspune..toamna..sa cada frunzele:))
   

   Bancuri ady-tm
615.  *    un individ mascat cu o cagula pe fata intra intrun apartament si fura:dolarii,euro,aur........tot. apare proprietara plangand si spune:domne ma nenorocesti asta e toata averea mea.... individul:- doamna nu iau nimic daca faci s*x oral... femeia incoltita neavand ce face se pune in genunchii si se apuca de treaba.... dupa ce termina individul scoate cagula si spune:- vezi NEVASTA ca se poate....:))
   

   Bancuri laurica
616.  *    intr-o zii un om se duce la parinte parintele: stai jos fiule , ce pacate ai ??? omu:in timpul razboiului am tinut un evreu in beci parintele:asta nu e pacat iai salvat viata omu:dar iam luat cate 20 $ pe zii parintele:asta e foarte rau , tine post 2 saptamani si te iarta dumnezeu omul pleaca, si numai dupa 2 min se intoarce la usa parintelui omu:parinte crezi ca ar trebui sa ii spun ca sa terminat razboiu :))
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019