Bancuri Noi

   Bancuri Lore_Lay95
575.  *    Ce va uitati asha? Nu este niciun banc aici>:P Asha k hai valea nu va mai holbati asha ... ce nu v-am zis sa nu va mai uitati? Va trebe ochelari sau ce? Sunt oftalmolog kre vrea o programare?:D:D hai k nu costa mult cn ii primul? na bn gata m-am lamurit tie iti trebe ochelari, si tie iti trebe ochelari, si tie...da ce nu mai am de unde sa va fac voua ochelari mergeti mai bn la un oftalmolog!!!!!!!!!!
   

   Bancuri stefan
576.  *    -De ce blongele nu stiu sa scrie cifra 22?
-Pentru ca nu stiu pe care sa-l puna primul!!!!
   

   Bancuri john cena
577.  *    sa imbingi o baba pe scara si sa zici de ce va grabiti
   

 

 


   Bancuri Horatiu Cornel Pruna
578.  *    Doua blode de craciun cautau un brad intr-o padure mare de brazi. Dupa vreo doua zile una dintre ele zice:Cred car fi mai bine sa cautam unul ne impodobit.
   

   Bancuri razvy
579.  *    O fata catre mama sa:
-Mama fratorul meu mai mic mananca ziarul
-Lasa-l draga ca-i de ieri
   

   Bancuri anca
580.  *    Sotul si sotia,aflati in luna de miere,intra intr-un restaurantsi se aseazala o masa.Nimeni nu-i baga in seama.Ospatarul intarzie sa-si faca aparitia,la cei doi se uita unul la altul,sorbindu-se din ochi.
-Ah, ce dulce esti!Imi vine sa te mananc,zice el.
-Si eu as face la fel cu tine!zice ea.
-Si de baut ce doriti sa va aduc?intreaba ospatarul curios.
   

   Bancuri marius
581.  *    un englez un francez si un roman isi testeaza getul la pisat. englezul 100 de m francezul 200 de m si a venit randul romanuli. pe la spate vine ursu si ii baga pl in cur si da 100.000.
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019