Bancuri Noi

   Bancuri lory&roby
36.  *    Gigi Becali cu echipa lui,se duc sa joace cu o alta echipa.
In avion aud o voce:aruncati-va din avion ca va exploda!
Ei se arunca!
Asa se intampla:explodeaza avionul.
A doua oara cand se duc aud vocea aceea:aruncati-va din avion ca va exploda!
Ei se aruna si avionul explodeaza!
A treia oara cand iau avionul iar se aude o voce si spune:aruncativa din avion ca va exploda!
Ei se arunca si sa intamplat la fel.
De data aceasta iau autocarul lor.
Aud iar o voce care spune:sa aveti grija la meci azi!!!!!!!!
Gigi spune:da cine esti?
Vocea raspunde:eu sunt un fluture!
Gigi raspunde:da ia punete tu pe mana mea!!!!
Fluturele se pune.
Gigi il intreaba:de ce mai ajutat acum,si nu la meciul cu:STEAUA-DINAMO?
Si spam!!!Saracul fluture!
   

   Bancuri Luckas
37.  *    Doi oameni se intalnesc pe drum, unul venea de la vanat, si este intrebat de celalat cum de a prins atat de mult vanat.
-omule,am fost la o gaura mica, fac u iese iepurele il impusc in cap,merg ce mai merg alta gaura mai mare,fac u iese vulpea o impusc si pe ea, merg ce mai merg o gaura si mai mare, fac u iese ursul il impusc si pe asta.
Pleaca ei maideparte,si se intalnesc peste o luna,ala de la intrebat pe vanator era plin de bandaje,la care vanatorul,ce ai patit ma.
-Pai sa vezi, am facut si eu ca tn. Ma duc la o gaura fac u iese iepurele, il impusc, merg mai departe o gaura mai mare, fac u iese vulpea o impusc.merg mai departe o gaura foarte mare io fac u, el face u, io fac tu, el face u, pana la urma da trenu peste mn.
   

   Bancuri Luckas
38.  *    Trei lilieci,fac pariu intr-o noapte care vine cel mai plin de sange pe fata,de la vanat.La intoarcere in pestera primul erea plin de sange doar pe buze,al doilea si pe obraz iar al treilea pe toata fata.La care cei doi il intreaba cum a facut si el ii ia cu el si le explica:
-vezi vaca aia?
-da
-e,o vezi pe cealata?
-da
-vezi pomul ala
-da
-e io nu il vazui!
   

 

 


   Bancuri mari_blonda40
39.  *    Eu si tu am terminat pentru totdeauna toata prietenia ... pâna aici a fost, am aflat ce ai spus si ce-ai facut ... nu mai pot sa ma prefac că nu stiu nimic ... nu-ti permit sa zici toate aceste lucruri ... De la tine nu m-as fi asteptat niciodata eu am avut încredere in tine si ce ai obtinut cu asta? Ce te duci sa spui in gura mare? .....Că Mos Crăciun nu există ?? !! ??
   

   Bancuri sebytzzza
40.  *    Un avion se prabuseste iar trei oameni sar cu parasuta...un gras,un slab shi o bolnda buna...vede fiul regelui canibalilor shi zice...tata vine un gras....o merge de o ciorba...tata tata vine un slab...o merge de o tocanita....tata tata vine o blonda buna....oo iao shi bago in cort....shi intreaba fiul:dar mama?...mata cu orez
   

   Bancuri sebytzzza
41.  *    Erau 3 oameni in jungla.un englez.un roman shi un moldovean....regele canibalilor spune:dak spuneti un cuvant in engleza kre nu'l stiu va las sa plecati....englezu zice:computer....a stiu ce inseamna...la crocodili cu el....romanu zice:buterfly....a stiu ce inseamna la crocodili cu el....moldoveanu zice:buterfly-ili...k asa zic moldovenii cu accentu lor....shi canibalu ii da drumu...shi il intreaba...dar ce inseamna....shi moldoveanu zice: fluturili
   

   Bancuri CollMoss
42.  *    Erau un tigan un francez si un englez care trebuiau sa urce o partie 77% abrupta...
urca ce urca englezu si ramane fara motorina..
urca francezu cu hummeru 99% din panta si ii moare motoru.
urca tiganu cu caruta trasa de magar.. urca 50% si oboseste magaru.. vede sus o magaritza si o ia la fuga.. la care englezu si francezu:
uite ma cum ne-a faqt si cu frana de mana trasa ne-a faqt...

Vati prins?:)):))
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019