Bancuri Noi

   Bancuri georgi
379.  *    odata hanghea era cu nevasta lui el ia spus nevesti:fa vezi cand vine administratorul tu sa nu ma strigi pe nume hanghea sa-mi spui biocel.administratorul veni nevastasa incepea sa strice:biocel mai biocel mai biocel dar de ce nu mai raspunde hanghea ia sa mai strig de 2 ori biocel maiiiiiiiiii biocele hei hangheaaaaaaaaa .da fa cine-a murit
   

   Bancuri alexandra
380.  *    Mergea Scufita Rosie in drum spre bunicuta ei.
Deodata se intalneste cu lupul.
Si ii zice:
-Scufita Rosie,unde mergi asa grabita si ce ai in cosulet?
-Am mancare pt bunicuta mea.
-Vai lupule,dc ai ochii asa de mari?
-Ma cac !!!
   

   Bancuri stefan
381.  *    Un stapan avea un caine. cainele se numea te vaz? si in ziua respectiva un hot a venit in curte sa.....fure si el ceva.cand sa apucat sa fure stapanul se juca cu cainele sau.
si stapanul a zis te vaz.Hotul nu stia unde sa se piteasca si ia venit iedeea sa se piteasca in tualeta.Si el sa bagat in.........? la urma iar stapanul a zis "te vaz"hotul sa mai bagat pana la piept iar a zis "te vaz" si el a zis:
-Unde ma mai vede asta ca eu ma-m bagat de tot?
   

 

 


   Bancuri dytza
382.  *    Doi purici mergeau pe o motocicleta cu viteza maxima... cel din spate spune: mah mergi mai incet k mia intrat un elefant in ochi..
   

   Bancuri Nastase Simona-Georgiana
383.  *    Omul de pe targa catre infirmieri:
- Unde ma duceti?
-La morga.
-Dar inca nu am murit.
-Pai , inca n-am ajuns.
   

   Bancuri ancuta &iulik
384.  *    la inchisoarea de femei vine gardianul si spune:fetelor am doua vesti pentru voi una buna si una rea :pe care vrti sa o auiti prima?....la care detinutele:pe aia buna.gardianul:maine va schimbati chiloti.detinutele:uuraaaaaaaaa.si aia rea?....gardianu :vii schimbati dar intre voi =))))))))=))))))))))
   

   Bancuri cristi
385.  *    sa duce o fata acasa la maicasa si ii spune mama eu sunt insarcinata da maicasa o intreaba . cand ai ramas insarcinata unde aveai capu iar fata zice in volan.
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019