Bancuri Noi

   Bancuri STELIAN
778.  *    TATAL LUI REX IL INTREABA.
FIULE CE AI FACUT ASTAZI LA SCOALA?
LIMBI STRAINE TATICULE.
ZIMI SI MIE UN CUVANT.
MIAU MIAU.
TATAL LUI REX INTREABA CE INSEAMNA.
IAR REX II SPUNE CA IA SPUS DUTE IN MORTI MATI ALA CARE CITESTI ACEST BANC
   

   Bancuri Andy
779.  *    Un baiat cu bunica lui mergeau pe strada.Merg ei ce merg si baiatul vede 100.000 lei.ii zice bunicii: -mamaie ia uite 100.000 lei!!.bunica ii zice:-cei pe jos nu se aduna!!.mai merg ei ce merg....mamaie ia uite 1000.000 lei!!.cei pe jos nu se aduna(zise batrana).iar mai merg ei si cade bunica in canal!!!.nepoate ajutama!!!!!.cei pe jos nu se aduna(zise nepotu.)
   

   Bancuri cris
780.  *    Daca purici ar fii fosforescenti , atunci Botosani ar fi Las Vegas
   

 

 


   Bancuri andreutza
781.  *    era o data 2 hoti pe unu il chema p**a,si pe unu p**da,comandantu le zice la soldati ducetiva si puneti mana pe p**a si ei se ia de p**a apoi zice ducetiva si puneti mana pe piz*a iar soldati zice ne pare rau sefu dar nu avem nici una langa noi.
   

   Bancuri axel
782.  *    Un cioban se duce la frizer sa se tunda !!! Dupa c termina de tuns , frizerul , il intreaba :
-Sa va dau cu gel in cap ???
La care ciobanul raspunde :
-Da ca poate imi bag p... in mata !!!
   

   Bancuri relly
783.  *    cand eram mica si tot ma duceam la nunti batranele intotdeauna imi spuneau ,tu urmezi acuma am crescut si de cate ori ma duc la o inmormantare si vad o batrana ii spun tu urmezi.
   

   Bancuri Raissa
784.  *    Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. "Prietenul meu a murit. Ce sa fac?", striga el in receptor. La care operatorul raspunde: "Mai intii, calmati-va si eu o sa va ajut. Acum sa ne asiguram ca e intr-adevar mort". Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: OK si acum ce facem?.
   

 

 
Alege de mai jos ce bancuri doreşti să citeşti :

Bancuri Noi 2020, Bancuri Noi Scurte, Bancuri Noi Cu Bula, Bancuri Noi Cu Blonde, Bancuri Noi Cu Ardeleni, Bancuri Noi Olteni

 
 
 
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Bancuri Noi Cu Prostii, Bancuri Noi 2018, Bancuri Noi 2021, Bancuri Noi Cu Bucatari, Bancuri Noi Cu Psihologi, Bancuri Noi Cu Politisti 2019